Pogosto zastavljena vprašanja in splošni koncepti javnih naročil za storitev spremljanja javnih naročil

Kakšno storitev izvaja Monitor obvestil o javnih naročilih?

Storitev neprekinjeno spremlja slovenska in evropska obvestila o javnih naročilih in pošilja obvestila, ki se ujemajo z nastavitvami iskanja uporabnikov po e-pošti, ali pa jih povzamejo članom skupine z vstopom na spletno mesto.

Kaj so profili iskanja javnih naročil?

Profili iskanja javnih naročil

Nadzornik objav javnih naročil lahko ustvari profile iskanja registriranih uporabnikov, v katerih lahko določijo temo, ki jih zanima, ali izberejo iz sistema kategorij iskanja, ki ga sestavlja informator-javnihrazpisov.si.

Kako lahko navedem, kakšno naročilo me zanima?

Po eni strani je pri iskanju možno vnesti besedo ali besedno zvezo, po drugi strani pa je možno izbirati med določenimi področji dejavnosti, ki so združena po uradni klasifikaciji CPV (procurement code system). Določite lahko tudi možnosti filtriranja glede na geografsko območje in izbirate med dodatnimi možnostmi naprednega iskanja.

Koliko profilov iskanja lahko nastavim?

Nastavite in spremljate lahko neomejeno število kategorij iskanja.

Ali dodajanje več ključnih besed ali iskalnih profilov vpliva na ceno storitve ali gledam več kot eno državo?

Nastavitev več iskalnih izrazov ali iskalnih izrazov v iskalnem profilu ne bo vplivala na ceno storitve. Glede na število vnesenih iskalnih profilov se lahko cena razlikuje, nastavite lahko do 2 iskalna profila v paketu KF MINI, do 5 v paketu KF START in neomejeno število iskalnih profilov v paketu KF PRO.
Naši naročniki lahko izbirajo med vnaprej določenimi kategorijami iskanja ali nastavijo lastne iskalne profile glede na nastavitve, ki jih ustvarijo.

Kaj je "poslovni profil"?

Poslovni profil

Radi bi vas podprli pri prejemanju obvestil o javnih naročilih, ki najbolj ustrezajo dejavnosti vašega podjetja. Na podlagi glavne kategorije, ki jo izberete, bomo postavili vaš prvi iskalni profil, ki ga lahko pozneje kadar koli spremenite.

Ali je mogoče iskati po preteklih objavah?

Iskanje po arhivu

Naša točka menija “Arhiv” vam omogoča iskanje po preteklih naročilih. Arhiv vedno vsebuje obvestila za 60 dni pred tekočim dnevom iskanja.

Ali uporaba iskanja po arhivu vpliva na ceno storitve?

št. uporaba arhivskega iskanja tudi ne spremeni cene storitve spremljanja obvestila o javnem naročilu.

Kako dobim obvestilo o naročilu?

E-poštni naslovi

Vsak uporabnik ob registraciji vnese elektronski naslov in po želji dodatne naslove za obveščanje. Vsakič, ko bo objavljeno novo naročilo, bo na navedene naslove poslano e-poštno obvestilo z rezultati za iskalne profile uporabnika. Po rezultatih lahko brskate tudi z vstopom v uporabniški vmesnik.

Za koliko e-poštnih naslovov lahko zahtevam obvestilo?

Z eno naročnino lahko zahtevate spremljanje obvestil o javnih naročilih za 4 različne e-poštne naslove

V katerih točno državah lahko izvem o javnih naročilih?

Države

Slovenija, poleg Evropske unije / TED / o javnih naročilih v drugih evropskih državah, kot so: države članice Evropske unije in Albanija, Bosna in Hercegovina, Belorusija, Islandija, Lichtenstein, Nekdanja jugoslovanska republika Makedonija, Moldavija, Črna gora , Norveška, Srbija, Švica, Ukrajina, Rusija.

Kako lahko preizkusite storitev za spremljanje javnih naročil?

V 7-dnevnem brezplačnem preizkusnem obdobju lahko uporabljate celotno storitev khf.hu. Nastavite lahko neomejeno število iskalnih profilov ali celo izberete s seznama (24 oseb in 72 podkategorij).

Kako se naročim na storitev spremljanja obvestil o javnih naročilih?

Če se želite naročiti, lahko to storite enostavno in priročno na našem spletnem vmesniku, tako da kliknete tukaj: Monitor objav javnih naročil | Naročnina

Začnite 7-dnevno brezplačno preskusno obdobje. Naša služba za pomoč strankam vam bo pomagala izbrati pravi načrt in nastavitve profila. Naše naročnine so naslednje.


Naročniški paket
MINI
Maksimalno do 2 iskalna profila
START
Maksimalno do 5 iskalnih profilov
PRO
Neomejeno število iskalnih profilov

6-mesečno naročniško obdobje *

79,90 EUR 147,90 EUR 282,90 EUR

Obdobje letne naročnine *

141,90 261,90 EUR 504,90 EUR

Ali želite plačati za aplikacijo

Za pomoč, smo Vam na voljo vsaki dan od 10.00 do 16.00 ure na Tel. št. +3861 777 51 77 ali pa nam pošljite elektronsko pošto na naš naslov:info@informator-javnihrazpisov.si  
Veselimo se vašega klica ali maila in Vam bomo z veseljem pomagali.

Obrnite se na našo službo za stranke!